Sint Jansstraat 10-12

5211 DL 'S-Hertogenbosch

Bel ons:

Mail ons:

Sint Jansstraat 10-12

5211 DL 'S-Hertogenbosch

Bel ons:

Mail ons:

Shintori Japans Restaurant

2,5uur ‘All You Can Eat’ concept voor een vaste prijs
Japanse Keuken
Keuze uit meer dan 100 gerechten

Sfeervol interieur

Bij ons kunt u genieten en beleven

In het centrum van Den Bosch

U vindt ons aan de Sint Jansstraat 10-12

Over Shintori

‘Gelegen midden in het historisch centrum van ’s-Hertogenbosch langs de Dommel aan de Sint-Jansstraat is restaurant Shintori gevestigd. Op een steenworp afstand van het station is ons restaurant makkelijk te bereiken.

Bij Shintori geniet u in een gemoedelijk moderne sfeer van de lekkerste Japanse keuken. Dankzij het ‘all you can eat’ concept geniet u onbeperkt van meer dan 100 gerechtjes voor een vast bedrag. Japans keuken staat niet alleen bekend als lekker eten maar ook gezond en hoog kwaliteit, en dat vindt u ook zeker terug in ons gerechten waar voornamelijk gewerkt wordt met dagverse ingrediënten. 

Ook voor feestelijke gelegenheden

In onze gezellige ambiance biedt Shintori u ook volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen. Ook voor zakelijke besprekingen is onze sfeervolle restaurant een geschikte locatie. Informeer dus zeker naar de mogelijkheden.

Waarom Shintori?

Onbeperkt genieten voor één vaste prijs
Keuze uit meer dan 100 gerechten
Culinaire avond met Aziatisch gerechten
Onze gerechten zijn ook af te halen
Parkeergelegenheid in de buurt

Snel Reserveren

U kunt telefonisch reserveren via 073 - 6900200 of u kunt gebruik maken van ons reserveringssysteem. 

Mocht uw gewenste reserveringstijd niet meer beschikbaar zijn via het online reserveringssysteem, neem gerust telefonisch contact met ons op.

Uw voorkeur voor een specifiek tafel is altijd onder “voorbehoud van” beschikbaarheid. Mocht u zeker willen zijn of uw voorkeurstafel nog beschikbaar is, dan raden wij u aan om ons telefonisch te contacteren.

In verband met no-shows houden wij uw gereserveerde tafel niet meer vrij als u zonder melding later aankomt dan uw reserveringstijd. 

Uw online reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail ontvangen heeft. Mocht een bevestigingsmail uitblijven nadat u online te hebben gereserveerd, dan is er wellicht iets misgegaan. Wij raden u dan in dit geval om ons telefonisch te contacteren.

Wij zijn van woensdag t/m maandag vanaf 12.30 uur telefonisch bereikbaar. Dinsdag zijn wij gesloten.