Sint Jansstraat 10-12

5211 DL 'S-Hertogenbosch

Bel ons:

Mail ons:

Sint Jansstraat 10-12

5211 DL 'S-Hertogenbosch

Bel ons:

Mail ons:

Shintori weer geopend vanaf 1 juni

Beste Gasten:

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 1 juni jullie weer mogen verwelkomen in ons restaurant. In verband met de COVID-19 maatregelen is het bezoeken bij ons restaurant uitsluitend mogelijk met een reservering. Gebruik hiervoor ons online reserveringssysteem.

Heeft u medische klachten zoals hoesten of koorts, neem dan zelf de verantwoordelijkheid om op een andere tijdstip te reserveren, op het moment dat u zich weer beter voelt. We zijn in ieder geval weer blij dat we ons vak, het bereiden van heerlijke sushi en grill, weer met liefde kunnen uitoefenen.

Om de gezondheid van u en ons personeel veilig te stellen, wordt er volgende maatregelen bij ons in de restaurant gehanteerd vanaf 1 juni:

1. Alleen naar binnen op reservering. Komt u voor afhalen dan is er een aparte ingang en wachtruimte. 

2. Controlegesprek bij binnenkomst. Voordat u aan de tafel gaat, moeten we eerst een controlegesprek doen met u. We vragen u of je de afgelopen 24 uur last had van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, of dat een huisgenoot van je dat heeft gehad. Als het vermoeden bestaat dat je corona-gerelateerde klachten zou kunnen hebben, mag de toegang je worden geweigerd. Deze controle kunt ook uitvoeren door de QR code te scannen die bij ons in de entree hangt, of zelf downloaden via https://www.veiliguitindehoreca.nl.

3. Ontsmetten bij de ingang. Bij ons entree staat handgel en tissues voor jullie klaar. Voordat u echt naar binnen mag, zult u eerst uw handen moeten ontsmetten met handgel, 

4. Ontsmetten na afloop. Na afloop van ieder bezoek worden de tafels, stoelen en menukaarten grondig gereinigd worden.

5. Medewerkers werken met handschoenen.

Maak maandelijk kans op een gratis etentje voor 2 personen via onze Facebook actie