Sint Jansstraat 10-12

5211 DL 'S-Hertogenbosch

Bel ons:

Mail ons:

Sint Jansstraat 10-12

5211 DL 'S-Hertogenbosch

Bel ons:

Mail ons:

Shintori weer geopend vanaf 1 juni

|

Beste Gasten:

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 1 juni jullie weer mogen verwelkomen in ons restaurant. In verband met de COVID-19 maatregelen is het bezoeken bij ons restaurant uitsluitend mogelijk met een reservering. Gebruik hiervoor ons online reserveringssysteem.

Een van de maatregel is dat wij maximaal 30 gasten tegelijk in ons restaurant mogen hebben, daarmee werken wij tijdelijk met drie vaste reserveringstijden: 14:00 uur, 17:00 en 19:30 uur. Tijdens deze periode wordt bij ons alleen dinermenu geserveerd. Komt u om 14:00 uur bij ons eten, dan wordt er ook diner tarief gehanteerd.

Heeft u medische klachten zoals hoesten of koorts, neem dan zelf de verantwoordelijkheid om op een andere tijdstip te reserveren, op het moment dat u zich weer beter voelt. We zijn in ieder geval weer blij dat we ons vak, het bereiden van heerlijke sushi en grill, weer met liefde kunnen uitoefenen.

Online reserveren staat tijdelijk uit t/m 31 juli. Reserveren is tijdelijk enkel mogelijk per mail naar reserveren@shintori.nl of telefonisch vanaf 20 mei.

Om de gezondheid van u en ons personeel veilig te stellen, wordt er volgende maatregelen bij ons in de restaurant gehanteerd vanaf 1 juni:

1. Alleen naar binnen op reservering. Komt u voor afhalen dan is er een aparte wachtruimte.

2. Controlegesprek bij binnenkomst. Voordat u aan de tafel gaat, moeten we eerst een controlegesprek doen met u. We vragen u of je de afgelopen 24 uur last had van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, of dat een huisgenoot van je dat heeft gehad. Als het vermoeden bestaat dat je corona-gerelateerde klachten zou kunnen hebben, mag de toegang je worden geweigerd. Ook wordt uw temperatuur gemeten bij binnenkomst met een voorhoofdthermometer.

3. Ontsmetten bij de ingang. Bij ons entree staat handgel en tissues voor jullie klaar. Voordat u echt naar binnen mag, zult u eerst uw handen moeten ontsmetten met handgel,

4. Bedienen op 1,5 meter. Als u uiteindelijk aan tafel zit, moet de bediening op 1,5 meter afstand blijven bij het serveren van het eten of de drankjes en het afruimen van de tafel. Wij zullen de tafels extra lang maken en serveren we deze op een uiteinde van de tafel. U kunt vervolgens het eten of drankjes zelf afpakken van de andere kant van de tafel.

5. Maximaal 4 mensen aan tafel. Aan tafel mag u met maximaal 4 mensen zitten. Een uitzondering wordt gemaakt voor huishoudens die bestaan uit meer personen, zoals een gezin met meer dan 2 kinderen.

6. Ontsmetten na afloop. Na afloop van ieder bezoek worden de tafels, stoelen en menukaarten grondig gereinigd worden.

7. Medewerkers werken met handschoenen.

Maak maandelijk kans op een gratis etentje voor 2 personen via onze Facebook actie